Selecteer een pagina

projecten

Talentwerk

Mijn naam is Ria Freijsen. In 2008 ben ik gestart met Talentwerk, met als motto ‘Maak werk van je talent’.
Al jaren begeleid ik met veel plezier hoger opgeleiden die willen werken aan hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Klaarenbeek interieurs

De afgelopen honderd (!) jaar zijn wij zonder overdrijven uitgegroeid tot één van de mooiste woonwinkels van Utrecht en omstreken. Bij ons vindt u alles waar u uw woning en/of bedrijf mee kunt verfraaien. Op ca. 1000 m2 tonen wij diverse topmerken meubelen, vloerbedekking, raambekledingen en accessoires. Kom graag eens langs!

Ellen ten Berge - auteur

Ellen ten Berge (1943) werkte ruim twintig jaar in het randgroepjongerenwerk; als vrijwilliger, onderzoeker en docent.

Ervaringen die zij in haar werk heeft opgedaan, verwerkt zij in haar meest recente boek Het meisje, de hulpverlener en de buddy. Voor dit boek is zij op eigen kracht op zoek naar een uitgever.

De Doni

Bij De Doni vind je verschillende workshops, trainingen en weekenden om dit pad te laten ontvouwen en weer thuis te komen in jezelf, in jouw unieke vrouwzijn.

Octane Magazine

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld.

HEEL met Hester

HEELmassages zijn maatwerk – CombinatieMagie van energie & professie

Bij Alina

Coach traject op maat

Voluit leven en dat doen wat jij betekenisvol en belangrijk vindt, dat is waar het om gaat.

Elk traject is maatwerk. Samen kijken we welk traject bij jou past en wat jij nodig hebt.

Racketcetrum de Geeren

Speel tennis, squash of badminton op professionele binnen- en buitenbanen. En relax voor en na de match in de oergezellige foyer.

Bij Racketcentrum ”de Geeren’‘ in Baarn treft u het juiste evenwicht tussen sportieve inspanning en welverdiende ontspanning.

Bert Kwakernaak

Sinds 2009 ben ik in contact met plantmedicijnen en andere geestverruimende middelen, een fascinatie die ik sindsdien niet meer losgelaten heb. In 2015, 2016 en 2017 was ik drie keer bij de Shipibo-indianen in Peru om daar het plantmedicijn, de Grootmoeder, in haar puurste vorm te ervaren.

J.Laseur aanhangwagens

Wij leveren aanhangwagens en boottrailers en zijn erkend Henra dealer. Andere merken die wij kunnen leveren zijn: Saris, Anssems, Eduard, Hapert, Hulco en Pega.

Loopbaanbegeleiding & Energetisch therapie

Carolien de Bruin, NOLOC register loopbaanadviseur, CAT register energetisch therapeut met paramedische achtergrond en HBO-medische basiskennis.

TISM Fysiomasseur

De fysiomasseur geeft niet alleen massages maar kan ook letsel onderzoeken (acuut of chronisch), behandelen en er over adviseren

Transitieprofs

Onze missie is al 20 jaar om organisaties te helpen hun ICT-diensten met een extreem hoge gebruikerstevredenheid te kunnen leveren. We helpen bij het formuleren van een bedrijfsgerichte ICT-strategie tot en met het realiseren van volledige regie over digitale innovatie. Dit doen wij voor organisaties vanaf honderd tot duizenden werkplekken.

Yoga met Aggy

Onder deskundige begeleiding en met persoonlijke aandacht biedt Yoga met Aggy yogalesssen voor iedereen, ongeacht leeftijd en ervaring. Yoga met Aggy biedt ook zwangerschapsyoga.

Jumpingpalace

Feestje of evenement?
Wij leveren springkussens, opblaasfiguren, suikerspin- en popcornmachines. Al vanaf € 70 wordt er bij u thuis een springkussen geleverd én opgezet!

Website ontwikkeling: still in progress

Petrol & Wine

De Picos de Europa, fraaie nationale parken, eindeloze rijen wijnranken, schitterende architectuur in oude steden, wuivende rijstvelden, klepperende ooievaars, diepe canyons en wilde rivieren, prachtige pousada’s en resorts, restaurants met sterren in de keuken. Een nieuwe roadtrip van Petrol & Wine door Spanje en Portugal.

Bij Websites4all in onderhoud

Park Rodichem

In de bosrijke omgeving ten noorden van Zeist ligt de buurtschap Huis ter Heide. Daar bevindt zich het 4 hectare grote ‘Park Rodichem’.
Centraal in het Park staat een villa, en verspreid door het park liggen blokjes met kleine woningen.

Soul2

Soul2 verzorgt twee soorten retraites. Allebei de retraites zijn met zorg en aandacht voorbereid waarbij een unieke locatie en zuiver, gezond en lekker eten belangrijke ingrediënten zijn. Na het volgen van de retraite kun je de wereld weer beter aan. Afhankelijk van je behoefte kies je de retraite die bij je past.

Zit je wel lekker in je vel?

Zit je even niet zo lekker in je vel?

Ben je op zoek naar iemand die begrijpt waar je het over hebt, met ervaring in de zorg?

Zoek je iemand waar je energie van krijgt en die jou in beweging kan brengen? Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de zorg vanuit verschillende rollen. 

Art Proposition

2 kunstenaars, 2 disicplines – 1 passie

 

Abeco Daken B.V.

Abeco daken is al 25 jaar een allround dakbedekkingsbedrijf voor platte en pannendaken

Onze dakdekkers zijn werkzaam in midden Nederland in de provincies Utrecht. Noord Holland en Gelderland. Geregeld leveren dak renovatie projecten op in onder andere Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Laren, Baarn, Bussum, De Bilt, Bilthoven en Hilversum.

Who YOU are

Energetische therapie en fotografie.
Ben jij in beeld zoals je écht bent… als persoon, ondernemer, moeder, partner…? Wil jij ook… oprechte verbinding… met jezelf en anderen?

Als energetisch therapeut en fotograaf zie ik je zoals je bent.

Prefab Beton Soest

Wij vervaardigen bouwelementen van Beton voor de woning- en utiliteitsbouw, zoals balkons, bergingsdaken, bordessen, galerijen, kolommen, lateien, trappen, wanden etc.

Dome Alone

Op een centraal punt gelegen nabij Utrecht kun je een dome (65m2) huren voor een vergadering, retraite, fotografie sessie, coaching traject, (kinder)feestje, (creatieve) workshop of ander evenement.

TransitieProfs

TransitieProfs, professionals die uw ICT- services transformeren van ‘grip op techniek’ naar échte regie over digitale innovatie. Onze missie is om uw organisatie succesvoller te maken, door primaire processen en ICT- services één geheel te laten vormen.

Salon Formidable

Bij salon Formidable kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Met een Formidable moment willen wij onze klanten het belang van goede huid-, hand/nagel- en voetverzorging laten zien en ontspanning laten ervaren.

CK Makelaardij

Iedere makelaar en elk kantoor stelt immers andere prioriteiten als het gaat om bezichtigingen en transporten. En terecht, dat maakt uw organisatie uniek

CoRe Sportmassage

Sportmassage is geschikt voor iedereen die beweegt.
Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn, iedereen heeft weleens last van stijve of pijnlijke spieren. Dat kan zijn door het sporten, door een verkeerde houding of door juist te lang niet bewogen te hebben.

BAARS Bouwonderneming

Baars Bouwonderneming werkt met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid door passie en creativiteit aan de volmaakte afwerking van uw project. Wij verzorgen een totaalconcept waarbij vakmanschap en kwaliteit onze grootste troeven zijn!

Contact
websites4all

7 + 7 =