Selecteer een pagina

projecten

09-2020

Prefab Beton Soest

Wij vervaardigen bouwelementen van Beton voor de woning- en utiliteitsbouw, zoals balkons, bergingsdaken, bordessen, galerijen, kolommen, lateien, trappen, wanden etc.

09-2020

Dome Alone

Op een centraal punt gelegen nabij Utrecht kun je een dome (65m2) huren voor een vergadering, retraite, fotografie sessie, coaching traject, (kinder)feestje, (creatieve) workshop of ander evenement.
08-2020

TransitieProfs

TransitieProfs, professionals die uw ICT- services transformeren van ‘grip op techniek’ naar échte regie over digitale innovatie. Onze missie is om uw organisatie succesvoller te maken, door primaire processen en ICT- services één geheel te laten vormen.

07-2020

Salon Formidable

Bij salon Formidable kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Met een Formidable moment willen wij onze klanten het belang van goede huid-, hand/nagel- en voetverzorging laten zien en ontspanning laten ervaren.
05-2020

CK Makelaardij

Iedere makelaar en elk kantoor stelt immers andere prioriteiten als het gaat om bezichtigingen en transporten. En terecht, dat maakt uw organisatie uniek

03-2020

CoRe Sportmassage

Sportmassage is geschikt voor iedereen die beweegt.
Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn, iedereen heeft weleens last van stijve of pijnlijke spieren. Dat kan zijn door het sporten, door een verkeerde houding of door juist te lang niet bewogen te hebben.

02-2020

BAARS Bouwonderneming

Baars Bouwonderneming werkt met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid door passie en creativiteit aan de volmaakte afwerking van uw project. Wij verzorgen een totaalconcept waarbij vakmanschap en kwaliteit onze grootste troeven zijn!

2019

De Stromende Bron

Wij mensen hebben hier op aarde een prachtig lichaam gekregen, als woning voor onze ziel. Een ultiem instrument om te voelen, te ervaren en van te genieten. Een lichaam waar onze eigen wijsheid in is opgeslagen, onze essentie, onze bron.

2019

Bent u al in Beeld?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met beeld kunt u uw (potentiële) klant bereiken, raken, triggeren, inspireren,… Ik schiet geen ‘plaatjes’, maar maak beelden die uitstralen wat u als bedrijf wilt uitstralen. Geen foto van een glimmende buitenkant, maar een kijkje in de keuken. De persoon áchter het masker. In beeld hebben waar het écht om gaat..

Contact
websites4all

12 + 11 =