Selecteer een pagina

projecten

03-2021

Soul2

Soul2 verzorgt twee soorten retraites. Allebei de retraites zijn met zorg en aandacht voorbereid waarbij een unieke locatie en zuiver, gezond en lekker eten belangrijke ingrediënten zijn. Na het volgen van de retraite kun je de wereld weer beter aan. Afhankelijk van je behoefte kies je de retraite die bij je past.

03-2021

Zit je wel lekker in je vel?

Zit je even niet zo lekker in je vel?

Ben je op zoek naar iemand die begrijpt waar je het over hebt, met ervaring in de zorg?

Zoek je iemand waar je energie van krijgt en die jou in beweging kan brengen? Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de zorg vanuit verschillende rollen. 

02-2021

Art Proposition

2 kunstenaars, 2 disicplines – 1 passie

 

01-2021

Abeco Daken B.V.

Abeco daken is al 25 jaar een allround dakbedekkingsbedrijf voor platte en pannendaken

Onze dakdekkers zijn werkzaam in midden Nederland in de provincies Utrecht. Noord Holland en Gelderland. Geregeld leveren dak renovatie projecten op in onder andere Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Laren, Baarn, Bussum, De Bilt, Bilthoven en Hilversum.

12-2020

Who YOU are

Energetische therapie en fotografie.
Ben jij in beeld zoals je écht bent… als persoon, ondernemer, moeder, partner…? Wil jij ook… oprechte verbinding… met jezelf en anderen?

Als energetisch therapeut en fotograaf zie ik je zoals je bent.

09-2020

Prefab Beton Soest

Wij vervaardigen bouwelementen van Beton voor de woning- en utiliteitsbouw, zoals balkons, bergingsdaken, bordessen, galerijen, kolommen, lateien, trappen, wanden etc.

09-2020

Dome Alone

Op een centraal punt gelegen nabij Utrecht kun je een dome (65m2) huren voor een vergadering, retraite, fotografie sessie, coaching traject, (kinder)feestje, (creatieve) workshop of ander evenement.
08-2020

TransitieProfs

TransitieProfs, professionals die uw ICT- services transformeren van ‘grip op techniek’ naar échte regie over digitale innovatie. Onze missie is om uw organisatie succesvoller te maken, door primaire processen en ICT- services één geheel te laten vormen.

07-2020

Salon Formidable

Bij salon Formidable kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Met een Formidable moment willen wij onze klanten het belang van goede huid-, hand/nagel- en voetverzorging laten zien en ontspanning laten ervaren.
05-2020

CK Makelaardij

Iedere makelaar en elk kantoor stelt immers andere prioriteiten als het gaat om bezichtigingen en transporten. En terecht, dat maakt uw organisatie uniek

03-2020

CoRe Sportmassage

Sportmassage is geschikt voor iedereen die beweegt.
Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn, iedereen heeft weleens last van stijve of pijnlijke spieren. Dat kan zijn door het sporten, door een verkeerde houding of door juist te lang niet bewogen te hebben.

02-2020

BAARS Bouwonderneming

Baars Bouwonderneming werkt met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid door passie en creativiteit aan de volmaakte afwerking van uw project. Wij verzorgen een totaalconcept waarbij vakmanschap en kwaliteit onze grootste troeven zijn!

2019

De Stromende Bron

Wij mensen hebben hier op aarde een prachtig lichaam gekregen, als woning voor onze ziel. Een ultiem instrument om te voelen, te ervaren en van te genieten. Een lichaam waar onze eigen wijsheid in is opgeslagen, onze essentie, onze bron.

Contact
websites4all

8 + 9 =